Financiering Bedrijfspand

Bedrijfshypotheek of bedrijfspandhypotheek is een financiering voor de aankoop of herfinanciering van een bedrijfspand.

Het kopen van een bedrijfspand kan een investering in de toekomst zijn; door de aflossingen die op de lening plaats vinden is het aankopen van een bedrijfspand een investering in de toekomst. Combinaties van kopen en huren van een bedrijfspand is mogelijk; op eigen naam kopen en het bedrijfspand verhuren aan de eigen onderneming. Groeit u met uw onderneming dan is het overwegen waard om een groter bedrijfspand te kopen en met een bedrijfshypotheek te financieren en de ruimtes die u niet gebruikt te verhuren. Wellicht is het kopen van een bedrijfspand goedkoper dan het huren van een bedrijfspand. Het is mogelijk om het bedrijfspand met een bedrijfshypotheek te financieren tot 80 procent van de waarde van het bedrijfspand. Rente en kosten komen ten laste van het resultaat van de onderneming.

 

De rentevorm en de aflossingsvorm bepalen de hoogte van de maandlasten. Financiering voor de aankoop of herfinanciering van een bedrijfspand is maatwerk.

Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers BV is gespecialiseerd in financieringen/financieringsoplossingen voor (startende) ondernemers en ondernemingen. Indien u wilt weten hoeveel uw onderneming kunt financieren vult u dan uw gegevens in op het contactformulier of mailt u naar info@nfco.nl. Bellen kan ook 036-54625253 indien u vooraf informatie wilt hebben over de financiering van een bedrijfspand.