Mircokrediet

Een microkrediet is een kredietfaciliteit voor startende of bestaande ondernemers die via een reguliere bank moeite hebben om een krediet te krijgen. Het microkrediet wordt verstrekt door Qredits; Qredits is een gespecialiseerde kredietverlener die zich richt op de financiering van een éénmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap of besloten vennootschap.

 

Stichting Microkrediet Nederland is een initiatief van ABN AMRO Bank, Fortis Bank Nederland, ING Bank Nederland en Rabobank Nederland met het Fonds Werken aan Wonen, het Ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Microkrediet is er om de ontwikkeling van het kleinbedrijf te bevorderen. Microkrediet is er voor kleine ondernemers of zzp’er. Qredits biedt speciale kredietverleningsfaciliteiten aan zoals leningen tot een maximum van € 35.000.

 

De looptijd van een microkrediet is van 1 tot maximaal 10 jaar.

 

Belangrijk bij het aanvragen van een microkrediet via Qredits is dat er een volledig ondernemersplan is.

 

De specialisten van het Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers BV (NFCO) stellen samen met u een gedegen ondernemersplan op en stellen verder een NFCO AdviesRapport op waarin NFCO alle aspecten toelicht die van belang zijn voor een succesvolle aanvraag van een microkrediet bij Qredits.

 

De aanvraag voor een microkrediet van Qredits wordt vervolgens beoordeeld door een bedrijfsadviseur van Qredits.

 

NFCO begeleidt (startende) ondernemers bij het opstellen van een ondernemingsplan, NFCO vertaalt de wensen en behoeften van ondernemers en zzp’ers naar mogelijkheden en NFCO dient, namens de ondernemer, de aanvraag voor een microkrediet in bij Qredits en ondersteunt de ondernemer tijdens de aanvraag.

 

Informatie over het aanvragen van een microkrediet van Qredits via NFCO via 036-5462527,

via info@nfco.nl of via het contactformulier op de website www.nfco.nl