Werkwijze

Behoefte aan Advies

Er kunnen diverse redenen zijn voor uw vraag naar advies. Startende ondernemer, uw onderneming groeit, u neemt personeel in dienst, u moet investeren, huren of een eigen pand kopen, leasen van één of meer auto’s, aanschaf van bedrijfsmiddelen, kopen van een woning, verzekering afsluiten tegen risico’s. Kortom als ondernemer wordt u geconfronteerd met financieringsvraagstukken en/of het afdekken van risico’s.NFCO Krediet Risico Model.

 

NFCO Krediet Risico Model.

NFCO  is volstrekt onafhankelijk en is bekend met de meeste krediet beoordelingsmodellen van geldverstrekkers.

Analyse en beoordeling van de financiële gegevens vinden plaats aan de hand van het NFCO Krediet Risico Model.

NFCO analyseert, beoordeelt en presenteert de uitkomst hiervan in een NFCO rapport.


Samenwerking

NFCO constateerde uit eigen onderzoek dat indien een ondernemer een financiële vraag heeft deze als eerste bij haar/zijn accountant/belastingconsulent/administrateur zal aanbieden.

Voor NFCO is samenwerking met de accountant/belastingconsulent/administrateur bijzonder belangrijk.

In het kader van de zorgplicht geformuleerd in de Wft wordt van de accountant verwacht (zelfs geëist) dat er een advies volgt op basis van Good-Advice.

Inventariseren, analyseren en motiveren zullen wij te allen tijde samen met uw adviseur ( accountant, belastingconsulent, administrateur) doen.

 

Good-Advice.

Uw belang staat centraal en wij beoordelen uw vraag door de “ogen van een geldverstrekker”.

Maak gebruik van onze expertise en onze contacten. Het bespaart u kostbare tijd.

Onze opdracht is om voor u de beste propositie te regelen. Voorwaarden, premies, renten, looptijden worden door ons voor u onderzocht.

De markt kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. Vaak hebben deze aanbieders tientallen verschillende producten. Wij maken een selectie van de maatschappijen die voldoen aan uw wensen.

De selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Uiteraard vallen daar onder de hoogte van de rente en premie , maar ook de kwaliteit van de voorwaarden.

Vanzelfsprekend beoordelen wij ook het kostenaspect.