Ondernemingsplan

Onderneming starten/Startende ondernemer.

Bij het starten van een onderneming, zeker ten tijde van een economische crisis, is het belangrijk om een goed ondernemingsplan op te stellen en elke uitgave goed te overdenken. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. ( NFCO B.V.) helpt een startende ondernemer om mee te denken met de start van zijn/haar onderneming.

 

Het opzetten van een professioneel ondernemingsplan kost tijd en geld. Maar veel belangrijker is het voor een startende ondernemer om een professioneel ondernemingsplan op te stellen. Verschillende factoren zijn belangrijk voor het realiseren van een goed renderende onderneming. NFCO brengt haar expertise in op het gebied van:

  • marketing
  • markt
  • financiën
  • keuze van de rechtsvorm
  • fiscaal
  • juridisch

 

Het opstellen van een professioneel ondernemingsplan is GEEN invuloefening, maar een proces van ideeën en plannen, naar het daadwerkelijk opzetten van uw eigen onderneming.

 

Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. wil startende ondernemers helpen met het opstellen van een professioneel ondernemingsplan, omdat het succes van een startende onderneming/startende ondernemer begint bij het opstellen van een professioneel ondernemingsplan.

 

Zelf een ondernemingsplan opstellen?

In de meeste boekenwinkels zijn goede voorbeelden te vinden voor het schrijven van een ondernemingsplan. U zult echter zelf aan de slag moeten. Uw ondernemerscapaciteiten worden reeds bij het schrijven van het ondernemingsplan op de proef gesteld. Zorg ervoor dat het plan origineel  to the point en doordacht is. Het nadeel van het zelf schrijven van een ondernemingsplan is dat u vaak niet over de expertise van de belangrijkste factoren beschikt:

 

  • hoe ziet de markt eruit en op welke wijze gaat u deze markt bewerken
  • financiering van uw startende onderneming
  • fiscale en juridische vraagstukken
  • etc.

 

Een ondernemingsplan laten schrijven?

Het is een plan wat u opstelt voor uw eigen startende onderneming, u bent de startende ondernemer, dus wie kan het beste de meeste input leveren voor het opstellen van een professioneel ondernemingsplan? Ja, natuurlijk u zelf! Het is uw idee, uw plan en niet van degene die het professionele ondernemingsplan voor u opstelt.

 

Samen een ondernemingsplan opstellen?

Door uw kennis en onze expertise te bundelen wordt er een realistisch en professioneel ondernemingsplan opgesteld.

Interesse? Voor de prijs hoeft u het absoluut niet te laten! Gratis intake en adviezen voor het opstellen van een professioneel ondernemingsplan.

Ja ik wil een professioneel ondernemingsplan opstellen ga naar contact.