Aankoop woning buitenland

Weg uit Nederland, toch dicht bij huis
Wilt u in het buitenland gaan wonen of er een tweede huis kopen? Zo’n ingrijpende stap wordt een stuk gemakkelijker als u zich nauwelijks druk hoeft te maken over de financiële, juridische en fiscale kanten van de zaak. Met een buitenlandhypotheek via Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. (NFCO) bent u van die zorgen verlost.

 

Woonhuis of vakantiehuis: alles is mogelijk. De buitenlandhypotheken zijn geschikt voor alle mogelijke situaties. Bijvoorbeeld voor als u in het buitenland gaat wonen en in Nederland blijft werken en hier belasting blijft betalen. Maar ook als u een tweede huis als vakantiewoning in het buitenland wilt kopen of laten bouwen.

 

De voordelen op een rij

 

Nederlandse voorwaarden

Natuurlijk kunt u een buitenlandse bank benaderen voor de financiering van uw woning aldaar. In de meeste gevallen zult u dan te maken kruigen met financieringsvoorwaarden die voor de Nederlandse markt ongebruikelijk zijn. NFCO zorgt voor een financiering op Nederlandse voorwaarden, die onder andere voldoen aan het hoge niveau van consumentenbescherming in Nederland.

 

Fiscaal voordeel

De Nederlandse fiscale wetgeving met betrekking tot permanent wonen in het buitenland is in 2001 ingrijpend gewijzigd. Daardoor kunt u soms ook voor een woning in het buitenland profiteren van
belangrijke fiscale voordelen. NFCO kan u hierover adviseren.

 

Advies

NFCO informeert en adviseert u over allerlei zaken rondom de koop van een woning in het buitenland. Neem daarom – als u woonplannen in het buitenland heeft – direct contact met ons op, zodat wij voor u een afspraak kunnen maken met een van onze adviseurs die gespecialiseerd is in buitenlandhypotheken. U profiteert dan meteen al van onze grote expertise als het gaat om wonen in het buitenland.

 

Verzekeren

Naast buitenlandhypotheken biedt NFCO ook diverse verzekeringen voor in het buitenland.Zodat u ook daar uw bezittingen en persoonlijke risico’s op vertrouwde wijze kunt verzekeren.