Coronacrisis en zakelijke financieringen

Coronacrisis en zakelijke financieringen

De coronacrisis heeft gevolgen voor:

  • Financieringssituatie
  • Financieringsvoorwaarden
  • Financieringsstructuren

en daardoor ontstaat er voor banken en voor het bedrijfsleven een uitdagend toekomstig financieringslandschap.

Een financieringslandschap waar banken moeilijker financieringen verstrekken; de concurrentie op het gebied van bancaire financieringen beperkt tot zeer beperkt is en waar het sentiment omtrent alternatieve financieringsbronnen (nog) niet positief is.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw huidige financieringssituatie, uw bestaande financieringsvoorwaarden of bestaande financieringsstructuren en hoe u dat kunt aanpassen/verbeteren neem dan contact met ons op via 036-5462523 of via wilco@nfco.nl.