Passend financieren

Passend financieren

Op 31 januari 2023 heeft de Stichting MKB Financiering de 100 ste erkend financieringsadviseur MKB mogen begroeten.
Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. ( NFCO #nfco ) heeft vooralsnog als eerste en enige onderneming in de provincie Flevoland het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB van de Stichting MKB Financiering MKB #stichtingmkbfinanciering.

De stichting constateert dat de interesse bij ondernemers/ondernemingen die een financieringsbehoefte hebben steeds groter wordt. Bancaire en non-bancaire financieringen die voorzien in de financieringsbehoefte van ondernemingen/ondernemers worden steeds belangrijker.

Crowdfunding/factoring/lease zijn inmiddels passende financieringsoplossingen. Via de website Passend Financieren #passendfinancieren kunnen ondernemers/ondernemingen informatie opvragen over de financieringsmogelijkheden en over de adviseurs die hierover kunnen adviseren.

Rechtstreeks contact opnemen met NFCO is natuurlijk ook mogelijk via telefoon 036-5462523 of via wilco@nfco.nl