Betalingsregeling bijzonder uitstel

Betalingsregeling bijzonder uitstel

Door niet te kunnen voldoen aan 1 van de voorwaarden die de belastingdienst stelt aan de betalingsregeling bijzonder uitstel wordt de betalingsregeling beëindigd en dit houdt in dat alle (naheffings)aanslagen die vallen onder het bijzonder uitstel van betaling in 1 keer betaald moeten worden en wel binnen veertien dagen na ontvangst van de brief waarin de belastingdienst aankondigt dat de betalingsregeling beëindigd is. Dat dit dramatische gevolgen voor betrokken ondernemers/ondernemingen zal zijn is duidelijk. Ons advies is om niet af te wachten totdat de belastingdienst met invorderingsmaatregelen gaat komen maar zelf in actie te komen. Er zijn diverse instanties die de ondernemer/onderneming nog kan helpen o.a. via Geldfit.nl maar ook kantoren die aangesloten zijn bij de Stichting MKB Financiering kunnen hierbij van nut zijn. NFCO B.V. heeft het Keurmerk van de stichting en kan ondernemers/ondernemingen helpen.